Ceres

Astrobiologi

Ceres är den största himlakroppen i asteroidbältet och bildades efter det att planeten Tiamat exploderade. Ceres är per definition en dvärgplanet sedan år 2006 då IAU bestämde detta.

En självständig civilisation

Galaktiska Federationen av Världar, Zeneateanska rådet och Jordalliansen kom i augusti år 2021 fram till efter långvarigt övervägande att eftersom Ceres har en stor civil koloni, som har existerat tillräckligt länge för att officiellt kalla dem för planetär befolkning så kan inte dvärgplaneten evakueras[3]. Den stora militära delen, som består av Nachtwaffen och som har styrt planetoiden sedan 1950-talet då den började befolkas av människor från Jorden, kommer att drivas bort från Ceres via avtal i första hand och militärt våld i andra hand. Ceres kommer att bli en officiell fri värld på sikt.

En snabbt expanderande civilisation

Ceres har byggts ut i snabb takt sedan 1950-talet. Kring år 2000 fanns det ca 225000 innevånare på dvärgplaneten. År 2021 är det förmodligen ca en miljon stycken innevånare.

The great Brain Drain

Livet på Ceres

Befolkningen på Ceres bor helt och hållet under jord.[2] Gravitationen är huvudsakligen konstgjord för att åstadkomma ca en jordgravitation. Det finns avancerad teknologi på Ceres som officiellt inte finns på Jorden. Som antigravitationsdrift och konstgjord gravitation. Dock inte fri energi i obegränsad mängd för att kunna kontrollera befolkningen. Tiden är baserad på ett dygn på 20 jordtimmar. Det finns ytterligare två utomjordiska raser som har en väsentlig befolkning på Ceres. Befolkningen på Ceres har stått under ett totalitärt styre av nazisterna där övervakningen var omfattande, äktenskap var arrangerade, mannen bestämde allt i familjerna. De har liksom befolkningen ifrån Jorden på Mars fått lära sig att Jorden har varit med om ett totalt kärnvapenkrig och det inte finns någon befolkning kvar som innan. De har inte fått handla med andra mer civiliserade kolonier eftersom det har varit en slavkoloni. Utan det mesta som de behöver har kommit ifrån Jorden och troligtvis Mars. Det kommer att bli förändring på detta och befolkningen har varit väldigt samarbetsvilliga med GFV.

Livet på Ceres efter befrielsen

Ceres är förmodligen inte självförsörjande på allt de behöver. Genom Artemisavtalet, som de flesta länder på Jorden med rymdprogram har undertecknat, så kan Ceres påbörja legitim handel med Jorden (det mesta har hittills tagits gratis från Jorden betalt via den svarta budgeten till Djupa Staten som jordbor har fått betala). Ceres är intressant eftersom det ligger i asteroidbältet varifrån omfattande gruvdrift görs idag och kan göras i framtiden.


Källor:
[1]: Wikipedia, "Ceres (dwarf planet)", 2021-08-29.
[2]: YouTube - Michael Salla: "Interview on Dark Fleet exodus from Ceres & Mars", 2021-08-29.
[3]: YouTube - Michael Salla: "Interview on Dark Fleet exodus from Ceres & Mars - Declaration to become a free world", 2021-08-29.

Tillbaka till Kosmologikas hemsida

© Copyright 2018- Christian Målmark E-postadress

Nästa sida
Copyright © www.kosmologika.net. Materialet får skrivas ut och användas för personligt bruk. Användning i undervisningssyfte eller kommersiella syften är ej tillåten utan tillstånd. Läs mer här: https://www.kosmologika.net/Copyright.html.