Massutrotning

Astrobiologi

Utrotning av djur

Det pågår en massutrotning på Jorden. Det otroligt genetiskt diversiva livet som har funnits på planeten i miljontals år försvinner. Utrotningen av arter sker snabbare och snabbare när Sapiens expanderar till synes obegränsat på en begränsad planet. Det finns miljontals arter som människan aldrig kommer att upptäcka innan vi har utrotat dem.

Under år 2019 så har uppskattningsvis en miljard däggdjur utrotats p g a bränderna i Amazonas och Australien[1]. Dessa bränder har avsiktligt startats av den Djupa Statens energivapen som finns på satelliter i omloppsbana runt Jorden.

För att stoppa detta behöver positiva ledare ta över styret av planeten Jorden. Detta håller nu på att ske. Framtidens tidslinje är ljus och en återuppbyggnad av planetens biotoper kommer att ske.


Källor:
[1]: Twitter - EndClimateSilence.org, 2020-01-02.
[2]: IMDb: "In search of...The end of the World", 2020-02-23.

Tillbaka till Kosmologikas hemsida

© Copyright 2018- Christian Målmark E-postadress

Nästa sida
Copyright © www.kosmologika.net. Materialet får skrivas ut och användas för personligt bruk. Användning i undervisnings- eller kommersielltsyfte kräver skriftligt tillstånd. Läs mer här: https://www.kosmologika.net/Copyright.html.