Phryll

Astrobiologi

Kallas för Phryll, Qi, Prana, Mana, Vril. Är Orgon energi, Reiki, nollpunktsenergi, Kraften i Star Wars. Druiderna kallar den gröna elden på engelska, Nart på gaelisk och Nuifre på walesiska[2].

Phryll flödar genom allt[2]. Phryll driver allt. Är grunden till allt. Det är manifesteringen av liv. Det har evigt liv. Universell livskraft som kan skördas för att driva apparater. Vi har kraften att manipulera det med vårt medvetande genom bl a visualisering. Skapas av de två elektroderna av Källan. Brodern och systern. Sonen och dottern av Källan. Skapelse och förstörelse. Interaktionen mellan dem skapar en dynamik hos kraften som är alkemi. Man kan skörda Phryll genom att använda systemet med två elektroder i form av lindade kolvar. Alkemisk dans av de två polariteterna som även är Livets Träd. Skapar en dynamisk kraft. Som en dubbelhelix likt i DNAt. Att aktivera DNAt är att aktivera sina krafter. Skördemaskin, generator. Man kan modifiera Matrisen, Hologrammet och materien.

Fanns under pyramiderna i Giza. När energi skickas till de två kolvarna via teknologi, medvetande från hjärnan, så drivs kolvarna och kristallerna börjar samla energi. Energin kan sedan skördas från kristallerna genom att sätta lämplig geometri ovanpå kristallerna eller med kvantteknologi. Två olika elektroder i dubbelhelixen i DNAt som skapar polaritet. En medveten puls från hjärnan skapar ett fält och genererar energi i kristaller. Energin från kristallerna kan sedan tas för att driva apparater genom att sätta något lämpligt på toppen av den. Eller med kvantteknologier.

Phryll driver energiscentrumen i kroppen som finns i Chakrorna. Pyramidgeneratorerna som kolonierna Lemurien och Atlantis använde var drivna med Phryll. Själarna hos kristallerna har överlevt i havet. "I am". Vibration av ljud utökar medvetandet.

Läran om orgon energi kallas för orgonomi.

Livets energi

Tolkningar i olika kulturer

Phryll

Utomjordingar i bl a Galaktiska Federationen av Världar kallar energin från Källan för Phryll. Eftersom detta är det mest vedertagna namnet så används det i fortsättningen på Kosmologika.

Vakuum beter sig som en fluid

Vakuum beter sig som en fluid (vätska inom fluiddynamik) som är en konventionellt icke-komprimerbar laddad materia. Som beter sig som en superfluid. Gravitation är en skillnad i tryck i denna vätska.

Qi

Kineserna kallar energin från Källan för Qi.

Phrana

Källan för Prana.

Mana

I Indonesien kallas Källan för Mana.

Ether

I Grekland kallas Källan för Mana.

Den speciella relativitetsteorin med Michelson-Morleys experiment som grund avfärdade existensen av etern år 1905. Mäter man noggrannare än vad Michelson och Morley gjorde så ser man dock att det finns ett riktningsberoende och därmed en eter.

Vril

I Nazityskland kallas Källan för Vril. Detta namn kommer ifrån det utomjordiskt accepterade begreppet Phryll eftersom på tyska så uttalas v som f.

Orgon

Wilhelm Reich (1897-1957) kallade Källan för Orgon.

Reiki

Helare kallar Källan för Reiki.

Nollpunktsenergi

Moderna vetenskapsmän kallar Källan för Nollpunktsenergi kommer av att forskare insåg att energifältet inte försvinner trots att man kyler ner materia till den absoluta nollpunkten vid 0 Kelvin.

Kraften

I filmserien Star Wars kallas Källan för Kraften.

Kardashevskalan

Det finns ett antal olika typer av civilisationer enligt Kardashevskalan, föreslogs av den sovjetiska astronomen Nikolai Kardashev (1932- ) år 1964, som är baserad på hur mycket energi som en civilisation kan använda.

  1. Typ I: Planetarisk civilisation som kan använda och lagra all energi tillgänglig på dess planet.
  2. Typ II: Stjärncivilisation som kan tämja den totala energin hos dess modersplanet. T ex genom en Dyson-sfär.
  3. Typ III: Galaktisk civilisation som kan kontrollera energin på galaktisk skala.

Denna skala har ingen relevans i ett positivt kosmiskt perspektiv eftersom energi finns i överflöd i Universum via Phryll och att kontrollera en hel planet, stjärnsystem eller galax är regressivt och en del av ett fängelseplanetsystem där obegränsad energi öppet sett inte existerar.


Källor:
[1]: YouTube - Elena Danaan: "Phryll, Universal force: How to harvest it and use it", 2019-12-04.
[2]: YouTube - Elena Danaan: "Phryll, Universal energy", 2021-04-21.
[3]: Wikipedia, "Orgone", 2019-12-04.
[4]: Wikipedia, "Wilhelm Reich", 2019-12-04.
[5]: NobelPrize.org, "The Nobel Prize in Physics 1957", 2021-06-21.

Tillbaka till Kosmologikas hemsida

© Copyright 2018- Christian Målmark E-postadress

Nästa sida
Copyright © www.kosmologika.net. Materialet får skrivas ut och användas för personligt bruk. Användning i undervisningssyfte eller kommersiella syften är ej tillåten utan tillstånd. Läs mer här: https://www.kosmologika.net/Copyright.html.