Forntida utomjordingar

Astrobiologi

Det finns många tecken på Jorden som tyder på att utomjordingar har funnits och verkat här ofta tillsammans med befolkningen. Så kallade forntida utomjordingar (Ancient Aliens). Här är några exempel.

Nasca-linjerna

Söker man efter bevis för utomjordingar behöver man inte titta längre än till Peru. Det finns där hundratals geoglyfer över en 500 kvadratkilometer stor yta. Dessa kallas för nazcalinjer[1] eftersom de finns i närheten av den forntida staden Nasca. De är enorma och kan bara ses ordentligt från luften. Är minst 800 stycken linjer, varav 70 stycken är djurfigurer och 150 stycken geometriska linjer. Vissa ser även ut som landningsbanor. Den största är 300 meter lång. Den längsta linjen är fjorton kilometer lång. De skulle kunna vara meddelanden till gudarna i rymden med vädjan om dem att återvända. En utmärkande geoglyf är "El Astronauto" som ser ut som en humanoid med huvud med stora ögon och en arm uppåt.

Nazca-folket var tidigare släktingar till Inka-folket, som skulle komma att blomstra på 1200-talet i Anderna, och var som störst 0 och 700 år e Kr. Enligt sägnerna så såg undervisningsguden Viracocha (Kon-Tiki), till att Nazca-linjerna skapades. Det finns tecken som tyder på att Viracocha kan ha funnits även i Sumerien och varit Annunaki. I västra Bolivia nära Titicaca-sjön, 640 km väster om Nazca, finns staden Tiahuanaco (Tiwanaku). Som sägs vara huvudstaden för Tiahuanaco-kulturen som frodades för tusen år sedan. Tiahuanaco var hyllning till himmelsfolket under guden Viracocha. Nazca-linjerna verkar peka dit. Megalitiska staden PumaPunku finns där. Det finns kopplingar mellan städerna vid kusten och de inuti landet. Städerna övergavs samtidigt för 1000 år sedan. Nazcalinjerna skapades efter det. Troligtvis för att försöka att återkalla utomjordingarna som försvann.

Hur kommer det sig att de gjorde dessa figurer, som bara kan uppskattas från luften, om de inte har konstruerats med tillgång till flygande farkoster. Nazca hade inte tillgång till ballonger. Det behövs hjälp från andra. Figurerna är nästintill geometriskt perfekta. Vissa av dem är systematiskt nedtryckta med ca en halv meter. Kan inte ha gjorts på primitivt sätt. UFOn är vanligare än genomsnittet i detta området. Det som verkar vara landningsbanor är det inte eftersom de inte håller för det tyngdmässigt utan materialet trycks ihop av tyngd. Universitetet i Dresden mätte magnetfält i vilka den elektriska resistansen är 8000 gånger mindre i mönstren än utanför. Marken i linjerna är alltså speciell. De kan bara uppskattas och ses ordentligt ifrån luften och är tecken i form av geometriska figurer.

Schweizaren Erich von Däniken (1935- ) skapade Ancient Aliens-teorin för 50 år sedan baserat på Nascalinjerna. Vilka publicerades i boken Chariots of the Gods.

Monoliter

Monoliter finns på många ställen på Jorden som bl a Baalbek i Libanon, Stonehenge i England samt Påskön i södra Stilla Havet. De väger upp till miljontals kilogram och går inte att flytta med rep och mankraft. Vad drev människan till att skapa dessa stora monoliter? Det finns monoliter i form av obelisker i Egypten och Etiopien som är minst 5000 år gamla. De består av granit som innehåller kvarts. Kvarts är ett material med kristallstruktur som via den piezoelektriska effekten kan konvertera energier mellan mekanisk och elektrisk form. Obliskerna är torn gjorda av kvarts och som har förmåga till antennverkan. Det tycks ha funnits ett Jordsomspännande kraft och kommunikationsnätverk. Fungerar som ett energinät över Jorden och kanske även mellan planeter. Kanske även är kommunikationsantenner och portaler för utomjordingar som besöker Jorden. Man kan förvänta sig att hitta monoliter på Mars. Det verkar finnas en på Månen och en på Mars-månen Phobos. Kraftnät som laddar ner energi i det lokala landskapet och fungerar som att balansera upp energier på Jorden.

Stonehenge & Avebury

Stonehenge finns på Salesbury-slätten i England och skapades för minst 4000 år sedan. Är Jordens mest kända megalit och består av hundratals monoliter. Henge betyder ovalt eller cirkulärt som omger en centralt platt område. De första delarna uppstod för 10000 år sedan och är tre trähål som finns på det som nu är parkering. Nästa fas var 3400 till 3200 år f Kr och var ringen som är förstörd. Några år senare fördes blåstenarna dit från 160 km avstånd ifrån Prescelly Mountains. Monoliterna vägde upp till 50 ton och togs 30 km därifrån. De flyttades över floder och svår terräng. Arthurlegenden säger att stenarna hämtades på Irland av kung Arthurs trollkarl Merlin. Han flyttade dem genom att levitera dem med händerna. Den franska filosofen, historikern och författaren Jean Mercel skrev mer än 40 stycken böcker om Merlin och den gaeliska kulturen. Han ansåg att Merlin var en verklig och utomvärldslig person. I Stonehenge så finns underjordiska vattenflöden som avger och tar emot energi via stenarna. Stonehenge avbildar Solsystemet och en var en stjärnkalender så att bönderna visste när det var dags att så. Med vintersolstånd och sommarsolstånd. Kunde återskapa till och med stjärnors position. 75 % av Stonehenge är förstörd. Bestod ursprungligen av 60 stycken monoliter. Dessutom är stenarna utbytta och omarrangerade på 1950-talet av någon anledning.

Det existerar en sexton gånger större megalit än Stonehenge i Avebury. Tros ha skapats 2850 till 2200 f Kr. Har byggts ett samhälle inuti megaliten. Om Stonehenge var en kyrka var Avebury en katedral.

Sigiriya

Sigiriya på Sri Lanka kallas för Lejonklippan och är en naturlig monolit av granit som reser sig 185 meter upp. Mural-målningar av hovdamer som svävar i luften vilket anses vara en avbildning av besök av utomjordingar. Begreppet monolit kan vara av stor religiös betydelse för olika folk. Berget Meru är ett kosmiskt berg av lysande eld i flera nivåer ur ett energiperspektiv. Sigiriya är en mindre avbildning av Meru.

Påskön

Påskön ligger långt ute i Stilla Havet 320 mil väster om Chile och har 900 stycken monoliter. Moai är upp till tio meter höga och väger 75 ton. De är begravda upp till huvudet och är tre gånger större under marken. De tittar både nedåt och uppåt himlen; där något händer. Enligt gängse teori från arkeologer var det infödingar i stammen Rapa Nui från Polynesien som byggde Moai-monoliterna för att hedra sina förfäder på 1100- till 1700-talet. Men utgrävningar visar på att de är flera tusen år gamla eftersom de har täckts av sediment som tog flera tusen år att bildas. Det innebär rimligtvis att rymdfarare har byggt dem eftersom Rapa Nui kom till Påskön först 300 år e Kr. Moai-monoliterna verkar vara avbildningar av utomjordingarna eftersom de inte är lika befolkningen som bor på Påskön. De ser ut som robotar. Är konhuvud med avlånga huvuden som finns på många andra ställen på Jorden.

Utomjordiska kraftstationer

Det finns minst 100000 stycken pyramider på Jorden[5] enligt Dr Semir Osmanagic.

Dokumenterad hjälp av gudomar

Det är våra förfäder, och inte dagens människor, som säger att de fick hjälp av utomjordingar att konstruera avancerade byggnader. Några exempel:

  1. Inkafolket i Peru påstod att fortet Sacsayhuaman byggdes med hjälp av himlaguden Viracochas.
  2. Enligt tidiga beskrivningar av Teotihuacan i Mexiko, som är byggt i linje med Orions bälte, säger att gudar kom ned från himlen i skepp.
  3. Hindiska berättelser sammanlänkar staden Vijayanagara i Indien med gudar som färdas i flygande skepp kallade Vimana.

Behov av avancerad teknologi

Det är näst intill omöjligt att flytta stora monoliter utan avancerad teknologi. Mer avancerad teknologi än vad som fanns hos Homo Sapiens förr. Att flytta den 300 ton tunga granitmonoliten Levitated Mass 160 kilometer ifrån Riverside till Los Angeles år 2012 var ett stort undertagande trots modern teknologi användes. Den var dock liten i jämförelse med andra historiska flyttade stenblock av forntida byggare som Ramesseum och Trilithon.

Bergsfortet Ollantaytambo i Peru byggdes i den hårda stenen Andesit med en precision som bara kan åstadkommas med avancerade energibaserade verktyg idag för tillhuggning av sten. Hörnen på stenarna är gjorda med avfasning som inte går att förklara. De har gjort framskridna civilisationer över Jorden med stadssystem som vattensystem, pumpar, akvedukter, sophantering och avancerade jordbruksteknikersom inte borde vara möjligt med den nivå av teknologi de borde ha haft.

Tillgång till elektricitet

Är 1938 upptäcktes terrakottakärl, från tiden när Mesopotamien fanns, som var galvaniska celler, kallade Bagdadbatterier, som var mer än tusen år före utvecklandet av cellbatteriet. Användes bl a troligtvis för att plättera guld på silversmycken. Kan generera fyra volt i de små modellerna och de fick ca 50 volt med större modeller.

Hathortemplet i Egypten är ca 4000 år gammalt och är fullt av reliefer varav en som avbildar en Denderalampa. En sluten krets kopplad till en kraftkälla. De är ett tecken på att de hade tillgång till elektricitet. Text i Genesis, Första Moseboken, i Gamla testamentet i Bibeln kan vara omskrivningar för teknologi som har fåtts av utomjordingar. T ex låt det vara ljus och det var ljus.

Ett mysterium med pyramiderna i Giza är hur de lyste upp innersidan medan de jobbade med dem. Det finns inte

  1. tillräckligt med syre för att tända eldar,
  2. det finns inte spår efter sot i taket och
  3. det går inte att spegla in ljus särskilt långt i pyramiderna.

De måste alltså ha haft tillgång till en artificiell ljuskälla. Och energin till denna behöver ha blivit genererad Chëopspyramiden har en trumma som först troddes användas för ventilation och var en väg till efterlivet för drottningen. Den har mitt i gången en avskärmande lucka med två slitsar i den. Luckan hade korrigerade kopparöglor och väggen intill har symboler som påminner om elektriska symboler. Det finns flera pyramider med sakrofaker som är intakta men tomma trots detta.

Chëopspyramiden som masergenerator

Chëopspyramiden är byggd med millimeterprecision som påminner om en maskin vilket tyder på att den är en kraftstation snarare än en gravkammare för ett primitivt jordbrukssamhälle. Sjöforskaren John Cadman föreslog år 2000 att Chëopspyramiden drivs med vatten underifrån som pumpas in vilket gör att vatten slår i taket hos drottningens kammare. Det finns flisor utslagna i taket som tyder på detta. När vattnet slår i taket med hastighet så kan vibrationer skapas inklusive övertoner. Det finns frätskador på väggarna i kungens gravkammare och trumman som går ner till kammaren. Blandas hydrerad zink och (utspädd) saltsyra så bildas vätgas. Utsätts vätgasen för övertoner av vibrationerna så kan mikrovågsstrålning vid vätets resonansfrekvens vid 1420 MHz skapas. En vätemaser kan skapas. Det finns bevis för att väte har funnits i kungens gravkammare. Det är en trumma utifrån pyramidens tak till Kungskammaren som kan användas som mikrovågsledare med dimensionerna 21 x 12 cm (8,4 x 4,8 tum). Denna kan leda våglängder från 700 MHz inklusive vätets resonansfrekvens på 1420 MHz.

Trådlös energitransport & kommunikation

Djedpelaren, som är en tidig egyptisk symbol som representerar stabilitet och först dök upp ur Ptahs stav, påminner om dagens Teslakolv som kan användas till att transportera energi trådlöst. Vid soltemplet Abu Gorab vid Heliopolis upptäcker en utgrävning gjord år 1898 av ett museum i Berlin resterna efter en enorm obelisk som tros ha varit minst 50 meter hög. Enligt byggnadstexterna från Edfu var Abu Gorab gudarnas ställe. Där fick faraoer och präster upplevelser av förhöjt medvetande genom vibrationerna från obelisken. Obelisken, som är en monolit, var en geometrisk markör som utvann mental och eller fysisk energi. Obelisker tar del av Jordens subtila naturliga energi och är som akupunkturnålar för Jorden som kan fokusera och läka meridianer som inte är balanserade. Forntida civilisationer visste hur man kunde göra detta. Obelisker är gjorda av granit som innehåller kvarts. Dess kristallina struktur möjliggör att den kan omvandla mekanisk energi till elektrisk energi, och vice versa, via den piezoelektriska effekten. Den används till många olika ändamål för att omvandla energi mellan de två olika formerna. Pyramiderna tillsammans med obeliskerna kan ha utgjort ett Jordomspännande kraftverk som är mer avancerat/sofistikerat än vad människan har tillgång till på Jorden idag. Är geokonstruktioner som kan vibrera med Jordens frekvenser. Obliserna symboliserar gudarnas makt/kraft. Banbansten sitter längst upp på oblisker som är en kommunikationslänk med gudarna.

Atomenergi och atombomber

Det finns spår efter radioaktivitet i Indusdalen i Pakistan. År 1922 upptäckte Indian Archeological Survey resterna efter storstaden Mohenjo Daro som hade sin höjdpunkt för ca 4600 år sedan. Det var en strålningshändelse där som innebär att de måste ha haft tillgång till atomteknologi för att detta skall ha varit möjligt. Kan vara resterna efter ett kärnkraftverk som utomjordingarna använde. Eller ett forntida kärnvapenkrig.

Berget Kailash i västra Tibet, som har toppen 6700 meter över havsytan, är pyramidformad på ena sidan och konformad på andra sidan. Pyramidformen är kopplad till gudar. Berget är andligt centrum för fyra olika religioner. Hinduism, buddhism, taoism och jainism. Pilgrimer har gått upp på bergets sida minst en gång under sina liv. Gudarna kan ha bott där vilket religionerna har anteckningar om. Hinduerna tror att Shiva bodde där. Jainismen associerar berget med Rishabhanatha (Rishaba), den första perfekta personen. Den tibetanska religionen Buna tror att himlaguden Sipaimen bodde där.

Partikelacceleratorer

I Mogao-grottorna i nuvarande norra Kina förvarades skriftrullar mellan 500 och 1500 år efter Kristus. Där upptäckte den ungerskfödde Aurel Stein år 1907 ett gömt rum med 50000 stycken manuskrift på olika språk, kallat De tusen buddhastatyernas grottor. Där finns tusentals uråldriga buddhistiska skrifter inklusive Diamon Sutra är världens äldsta kända tryckta text. Där finns även en teckning från 100 AD av berget Meru som tros vara en trappa mellan Jorden och Himlen. De identifierades senare som en partikelaccelerator (cyklotron) av en ingenjör på Northrop-Grumman som håller på med utvecklandet av sådana vapen. Sändare av kosmisk energi som höll dem vid liv. Berget Kailash kan vara kraftkällan som drev synkrotronen. Fallerande av kärnkraftverk var troligtvis en väsentlig anledning till att forntida civilisationer har gått under. Fallerar samhällsstrukturen så får medborgarna av samhället gå tillbaka till grottstadiet eftersom de inte personligen har kunskap till mer. Utomjordingar har varit intresserade av att hjälp oss att utveckla vår civilisation enligt den forntida astronautteorin.


Källor:
[1]: IMDb, Ancient Aliens, Beyond Nazca, 2013-02-15.
[2]: Savacations Nazca-lines, 2013-02-15.
[3]: IMDb, Ancient Aliens, The Monoliths, 2013-03-18.
[4]: IMDb, Ancient Aliens, Alien Power Plants, 2013-01-04.
[5]: IMDb, The Cosmic Secret, 2019-11-19.
[6]: Semir Osmanagic @ Wikipedia, 2019-11-25.
[7]: Defusing India's Ancient Atomic Blasts, 2016-10-18.

Tillbaka till Kosmologikas hemsida

© Copyright 2019- Christian Målmark E-postadress

Nästa sida
Copyright © www.kosmologika.net. Materialet får skrivas ut och användas för personligt bruk. Användning i undervisnings- eller kommersiellt syfte kräver skriftligt tillstånd. Läs mer här: https://www.kosmologika.net/Copyright.html.