Tiamat (Maldek)

Astrobiologi

Planeten Tiamat kallas ofta även för Maldek. Även kallad för Phaeton av de forntida grekerna[4]. Var en supermassiv version av Jorden[1] som hade Mars som måne. Befolkades av civilisation med humanoider som hade förlängda skallar jämfört med dagens Homo Sapiens. De var lite längre än de på Mars som hade annorlunda utformade skallar. Båda tillhörde samma civilisation. Raserna på de två himlakropparna konkurrerade med varandra via sina kungar och var ofta i krig med varandra.

Förstörde Ras försvarsskydd & Tiamat sprängs i bitar

I slutet av civilisationens tid på Maldek så den betydligt mer avancerad än Homo Sapiens Sapiens på Jorden idag[5]. De kom på ett sätt att använda Den Forntida Byggarrasens försvarsnät, som hade fungerat i 2,6 miljarder år, för att använda den som ett vapen mot en annan civilisation i den Lokala Stjärnhopen. Nätet utnyttjar den kosmiska nätet (cosmic web) som är en elektromagnetisk struktur som också används för portalresor. Något gick fel och planeten sprängdes i småbitar i slag där även Mars tappade sin atmosfär.

Asteroidbältet bildas

Delar av resterna från Tiamat blev asteroidbältet. Det finns för lite materia i asteroidbältet för att utgöra hela planeten Tiamat. Men simuleringar visar att de asteroider som finns i asteroidbältet har ett ursprung i en planet.

Månen tas till Jorden

Vår måne kretsar runt Maldek vid tidpunkten då Maldek exploderar. Månen flyttas till Jorden i samband med detta för att vinna kriget. Månen togs troligtvis ifrån ett stjärnsystem i stjärnbilden Lilla Björnen innan dess.

Vattenplanet

Taimat var en huvudsakligen marin planet med mycket vatten[6].


Källor:
[1]: IMDb, The Cosmic Secret, 2019-11-19.
[2]: Vimeo, The Cosmic Secret, 2019-10-22.
[3]: Wikipedia, "Tiamat", 2020-04-13.
[4]: Wikipedia, "Phaeton", 2020-04-13.
[5]: Law of One: Question 10.1, 1984.
[6]: YouTube: Cosmic Agency - "Invasive Black Goo and AI: Biggest threat to the planet Earth", 2018-12-13.

Tillbaka till Kosmologikas hemsida

© Copyright 2018- Christian Målmark E-postadress

Nästa sida
Copyright © www.kosmologika.net. Materialet får skrivas ut och användas för personligt bruk. Användning i undervisningssyfte eller kommersiella syften är ej tillåten utan tillstånd. Läs mer här: https://www.kosmologika.net/Copyright.html.