Tiamat (Maldek/Janos/Phaeton)

Astrobiologi

Planeten Tiamat kallas ofta även för Maldek. Även kallad för Phaeton av de forntida grekerna[4]. Anunnaki som bodde där kallade planeten för Janos[7], [8]. Var en supermassiv version av Jorden[1] som hade Mars som måne. Befolkades delvis av Anunnaki som har förlängda skallar jämfört med dagens Homo Sapiens. De var lite längre än de på Mars som hade annorlunda utformade skallar. Båda tillhörde samma civilisation. Raserna på de två himlakropparna konkurrerade med varandra via sina kungar och var ofta i krig med varandra.

Förstörde Ras försvarsskydd & Tiamat sprängs i bitar

I slutet av civilisationens tid på Maldek så den betydligt mer avancerad än Homo Sapiens Sapiens på Jorden idag[5]. De kom på ett sätt att använda Den Forntida Byggarrasens försvarsnät, som hade fungerat i 2,6 miljarder år, för att använda den som ett vapen mot en annan civilisation i den Lokala Stjärnhopen. Nätet utnyttjar den kosmiska nätet (cosmic web) som är en elektromagnetisk struktur som också används för portalresor.

Den lågfrekventa rasen Maytra var huvudansvariga för att planeten sprängdes i småbitar för 705000 år sedan[5], [10].

Asteroidbältet bildas

Delar av resterna från Tiamat blev asteroidbältet. Det finns för lite materia i asteroidbältet för att utgöra hela planeten Tiamat. Men simuleringar visar att de asteroider som finns i asteroidbältet har ett ursprung i en planet.

Månen tas till Jorden

Vår måne kretsar runt Maldek vid tidpunkten då Maldek exploderar. Månen flyttas till Jorden i samband med detta för att vinna kriget. Månen togs av Zeneatiska Alliansen troligtvis ifrån ett stjärnsystem i stjärnbilden Lilla Björnen innan dess[TBD].

Anakh flyttar till Aldebaran & Terra

Anakh (kända som Anunnaki på Jorden) som bodde på planeten, som de kallade Janos, flyttar till stjärnsystemet Aldebaran och terraformar en av de tretton planeterna där som inte hade en civilisation sedan tidigare[7], [8].

Andra Anunnaki som bodde på planeten flyttade till Mars och Terra[9]. Med rymdskeppen La Pinta och Santa Maria[1].

Myrfolket flyttar till Terra

Myrfolket, som kallar sig själva Asharii, är humanoider ursprungligen från galaxen NGC 1300[9]. Likt Anunnaki så flyttade de också till Terra (Jorden) och Tyr (Mars).

Vattenplanet

Taimat var en huvudsakligen marin planet med mycket vatten[6].


Källor:
[1]: IMDb, The Cosmic Secret, 2019-11-19.
[2]: Vimeo, The Cosmic Secret, 2019-10-22.
[3]: Wikipedia, "Tiamat", 2020-04-13.
[4]: Wikipedia, "Phaeton", 2020-04-13.
[5]: Law of One: Question 10.1, 1984.
[6]: YouTube: Cosmic Agency - "Invasive Black Goo and AI: Biggest threat to the planet Earth", 2018-12-13.
[7]: Elena Danaan: "Alien Races - A Gift from the Stars", 2020-09-03.
[8]: YouTube: Elena Danaan - "Aldebaran, Dark Fleet and Galactic Federation of Worlds", 2022-08-18.
[9]: YouTube: Dani Henderson - "Galactic news, Giants, EA, spells & Energy, Chris O'Connor, Elena Danaan & Dani Henderson bring it!", 2022-12-10.
[10]: YouTube: Elena Danaan - "TBD", 202x-xx-xx.

Tillbaka till Kosmologikas hemsida

© Copyright 2018- Christian Målmark E-postadress

Nästa sida
Copyright © www.kosmologika.net. Materialet får skrivas ut och användas för personligt bruk. Användning i undervisningssyfte eller kommersiella syften är ej tillåten utan tillstånd. Läs mer här: https://www.kosmologika.net/Copyright.html.